Uitje van de maand

vrijdag 1 dec 2017

Uitje van de maand: Dordrecht 'Verrassend Anders'

Dordrecht leren kennen op een andere manier? Deze tocht neemt uw groep mee voor een chocoladeproeverij gevolgd door een wandeling door Hollands oudste stad, een heerlijke lunch in de Witten Haen en een rondleiding en proeverij bij distilleerderij Ruttte!

Ontvangst met koffie/thee en chocolade proeven bij 'nJoy Chocolate. U ziet de bedrijvigheid van het productiegedeelte van deze vestiging. Daarna neemt de VVV-gids de groep mee voor een wandeling door de stad met haar roemrijk verleden. Een heerlijke 'kakellunch' in het sfeervolle restaurant in de Witten Haen. In de middag een bezoek aan distilleerderij Rutte waar u uitleg krijgt hoe de bijzondere dranken geproduceerd worden en sluit u af met een proeverij.

Prijs: vanaf € 39,95 p.p. (vanaf 14 personen).

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Historische grafstenen

De oudste grafzerk in de Grote Kerk van Leerdam bedekte het graf van de laatste heer (Jan) van Arkel. Direct rechts van de ingang is de steen te zien.

Lees meer

Content VVV Idee