Kado tips voor de feestdagen

woensdag 22 nov 2017

Nog op zoek naar een leuk eindejaarscadeau? Bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid kun je terecht voor allerlei populaire cadeaubonnen en kaarten zoals de VVV Cadeaukaart. Voor de feestdagen zijn er allerlei leuke, feestelijke verpakkingen, zoals cadeaumapjes en doosjes.
Of geef dit jaar een Nationale Bioscoopbon, Bioscoopcadeau, Boekenbon Cadeaukaart, Bol.com cadeaubon, de Fashioncheque of de Podium Cadeaukaart.  De VVV Lekkerweg en VVV Dinercheque behoren ook tot de vele mogelijkheden. 

vvv cadeabonnenreeks // vvv cadeaubonnen nieuw2010.jpg (348 K)
Nieuw: De VVV Cadeaukaart
  is de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon. De nieuwe VVV Cadeaukaart is eigentijds en leuk om te geven en te krijgen. Te besteden bij duizenden grote en kleine winkels, vrijetijdsbestedingen, wellness, horeca en goede doelen. Daarnaast kun je nog eens miljoenen producten online kopen bij honderden aangesloten webshops. Verkrijgbaar in waarden tussen € 5,- en € 250,-, het saldo is in delen te gebruiken.

VVV dinercheque 2016 // vvv_dinercheque.jpg (150 K)VVV Dinercheque
De grootste en lekkerste restaurantbon van Nederland koop je bij de VVV. Met ruim 2.000 restaurants, is er altijd één bij jou in de buurt. De VVV Dinercheque is verkrijgbaar in waarden tussen € 25,- en € 100,-. VVV Dinercheque is 5 jaar geldig en standaard verpakt in een luxe cadeaudoosje.

VVV Lekkerweg 2016 // vvv_lekkerweg.jpg (153 K)VVV Lekkerweg
VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is verkrijgbaar in vaste waarden tussen € 25,- en € 100,-. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is standaard verpakt in een luxe cadeaudoosje. 

Cadeauverpakkingen-feestdagen // cadeauverpakkingen-uitgestald.jpg (56 K)Feestelijke verpakkingen
Speciaal voor de feestdagen zijn er voor de VVV cadeaukaarten cadeaumapjes (€0,99) en cadeaudoosjes (€ 1,99) verkrijgbaar. De Podiumkaart kan verpakt worden in een rode, pluche doosje (€ 2,95) en de Nationale Bioscoopbon in een feestelijk filmblik (€ 1,98).

Maar wist je dat je bij VVV Zuid-Holland Zuid ook leuke souvenirs, spelletjes en geschenken uit de streek kunt kopen? 


Ga eens langs bij één van de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of ga naar de webshops om makkelijk vanuit huis te bestellen: www.vvvcadeaubonshop.nl voor cadeaubonnen of kaarten of www.vvv-webshop.nl voor souvenirs en andere VVV producten.

VVV Dordrecht
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht

VVV Gorinchem
Grote Markt 17
4201 EB Gorinchem

VVV Oud-Beijerland
Waterstal 3
3262 JR Oud-Beijerland

  • print

VVV Idee

Langs grote rivieren

Volg het spoor van Jac.P.Thijsse en wandel langs grote rivieren als Maas, Lek, Waal en Linge met de Lange Afstand Wandelroute ‘Grote Rivierenpad’, ook met dagetappes.

Lees meer

VVV NL App

De gratis VVV NL App biedt het grootste, meest actuele en betrouwbare aanbod van vrijetijdsinformatie.

Lees meer

Content VVV Idee